sloopautoZoeker.nl - Naar de homepage

Autorijden is al duur genoeg

Stichting Producthergebruik Auto-onderdelen Nederland - SPAN

Contact | Disclaimer | Privacy | Voorwaarden

sloopautoZoeker

Nieuwsbrieven

SPAN is www.sloopautoZoeker.nl begonnen

Woensdag 3 juni 2009 is de gratis versie operationeel

Voor alle bedrijven met een RDW-erkenning voor demontage (ORAD).

Meedoen is winnen en U DOET AL MEE!
Alle bedrijven met een ORAD-erkenning zijn automatisch geactiveerd.

sloopautoZoeker.nl

SPAN heeft sloopautoZoeker.nl ontwikkeld. Een simpele, doeltreffende zoekmachine voor het lokaliseren van Nederlandse sloopauto’s waarvan onderdelen verkocht kunnen worden. Dit kan ook voor onderdelen die (nog) niet in een administratief voorraadsysteem verwerkt zijn, maar al wel beschikbaar zijn voor hergebruik. sloopautoZoeker.nl is ondergebracht bij VWE, bureau voor voertuigdocumentatie en –informatie in Heerhugowaard. De meeste autodemontagebedrijven hebben al een zakelijke relatie met VWE.

Hoe het werkt?

De juiste gebruikte onderdelen op kenteken! Nadat het kenteken is ingetikt van een voertuig waar onderdelen voor gezocht worden, toont sloopautoZoeker.nl alle demontagebedrijven die overeenkomstige auto’s ORAD hebben gemeld bij de RDW. Selectie van de sloopauto’s is op basis van merk, model en bouwperiode. Dit proces verloopt geheel automatisch; u hoeft daar niets voor te doen! Er wordt gebruik gemaakt van de actuele database van sloopauto’s en van de bedrijven die ze hebben ingenomen.

De zoeker kan via de telefoon contact met u opnemen, of per e-mail. In de e-mail staan de autogegevens en de gezochte onderdelen. Als hulpmiddel worden alleen in de e-mail naar uw bedrijf de kentekens en ORAD datum van de door u afgemelde overeenkomstige demontageauto’s vermeld. Zoekers krijgen deze informatie niet te zien. Die zien alleen welke verschillende modellen en uitvoeringen u heeft afgemeld, zonder kentekens of aantallen.

Als u de gezochte onderdelen heeft, kunt u reageren. Heeft u het onderdeel niet (meer)? Dan hoeft u natuurlijk niets te doen.